Verzenden

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad waardoor de levering sneller verloopt. Op onze website kunnen alle bestellingen naar de meeste landen worden verzonden en gebruiken we voornamelijk EMS en DHL voor bezorgopdrachten. Snelle en veilige verzending is zeer noodzakelijk tijdens het hele bestelproces.

Levertijd

Wij bezorgen de door u bestelde artikelen zodra we uw bestelling en ontvanger hebben ontvangen.

Verzendmethoden

Om ervoor te zorgen dat u uw artikelen zo snel mogelijk kunt ontvangen, hebben we twee methoden om te leveren: EMS (Express Mail Service) en DHL.

Leveringstips

  1. Veilig verzenden gegarandeerd: Wanneer u de artikelen bestelt en afrekent, ontvangen we de informatie en verwerken we de bestellingen binnen 24 uur, deze tijd is inbegrepen bij het verzamelen van de goederen, het pakket, contact met de verzendmaatschappij en het verzenden van de goederen.

  2. Dan zal het pakket worden verzonden na de bevestigde, internationale verzendmethode EMS, DHL en andere opties die u kunt nemen. Wanneer de bestelling is verzonden, kunt u de tracking-URL's en -nummers ophalen op uw e-mailadres dat u gebruikt om u op onze site te registreren. Als het artikel op voorraad is, kunt u het snel krijgen.

  3. Zorg voor de juiste informatie die u verstrekt, zoals geadresseerde, adres, e-mail, telefoon, enz. We zouden de goederen naar u verzenden volgens de informatie, dus bevestig 100% correct.

  4. Via de volgnummers kunt u het proces van uw bestelling volgen. Veilige verzending is gegarandeerd.

Volg orde

We sturen u een e-mail zodra we uw pakket versturen. De e-mail bevat uw bestelnummer en leveringskoppelingen. U kunt de verzendinformatie van de bestelling bekijken via de links. Overigens kunt u uw bestelling ook volgen in het gedeelte "Mijn account" van onze website.

Verzendtips

Zorg ervoor dat het correct is als u het verzendadres invult. 100% correct adres kan ervoor zorgen dat u de artikelen soepel ontvangt.      

Leveringsregels & Beperkingen

        1) Bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden.

        2) We kunnen niet leveren aan postbussen.

        3) Alle leveringen moeten bij ontvangst worden ondertekend.

        4) Wegens logistieke problemen bij het bezorgen van bezorging in bepaalde afgelegen gebieden, behouden we ons het recht voor om uw bestelling te annuleren.
     
 Wens dat je hier een fijne winkelervaring hebt. Als u nog andere problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!